R              E              K              L              A              M              A
www.z-ne.pl > księgarnia > pozycja


W granicie i lodzie. Historia zdobywania ścian Mont Blanc
(Stefano Ardito )

Format A5, oprawa broszurowa, 226 str.

40 opowiadań o jednych z najważniejszych dni z historii alpinizmu - począwszy od 1741 roku po 2007, od pierwszych wypraw w rejon Mont Blanc, poprzez zdobycie najwyższego szczytu Europy, po doniosłe współczesne osiągnięcia. Ciekawie, barwnie napisane historie, w których przewijają nazwiska wielu słynnych alpinistów, wnikliwie obrazujące historię rozwoju wspinaczki w najsłynniejszym rejonie Alp.

cena: 40.95  zł [ ZAMÓW ]

 Wydawnictwo Sklep Podróżnika
 Wydanie  I (2011)
 ISBN  978-83-7136-077-0

 
SPIS TREŚCI:
        
 
 
WASZE OPINIE O TEJ KSIĄŻCE

  hter cathybayer54@gmail.com   

retro bowl

  jessica vanessa jessicavanessa511@gmail.com   

In Granite and Ice: The Story of Conquering the Walls of Mont Blanc (Stefano Ardito) is a well detailed story that we need to know. ALso, we can Get More Information here to ind the best services with the best results. These are good and provide the desired answers we need.

  fareada fararejan@gmail.com   

Banana Clicker is a blast!

  hickmankay hickmankay20@gmail.com   

Each control eggy car movement requires absolute meticulousness and flexible improvisation.

  Lino dfghg@gmail.com   

wow, great post. it gave me a lot of useful information. I look forward to your next posts. buildnow gg

  MPqHvONm btvg0c402gv@gmail.com   

More posts of this qutiyal. Not the usual c***, please

  FE5CGcbrtyg vkb3atycvc3@outlook.com   

Under the Chicken TVP pot pie, I think you meant roux (a fluer/wator mixture) and not rue, a fragrant herb used in pomanders which is mildly poisonous if consumed.

publikowanie, kopiowanie, przetwarzanie oraz wykorzystywanie materiałów zawartych na stronach, bez zgody autorów zabronione
Copyright © MATinternet 2001 - 2003       [ s t a t y s t y k i   s e r w i s u ]

Stosując pliki cookie (tzw. ciasteczka), staramy się zapewnić komfort korzystania z naszego serwisu, polegający na uwzględnieniu zapamiętanych preferencji użytkownika co do przeglądanych treści i na spersonalizowaniu wyglądu witryny. Przechodząc "dalej" akceptują Państwo otrzymywanie plików cookie z naszego serwisu . Ustawienie to mogą Państwo zmienić w narzędziach przeglądarki.